Ideiglenes zárva tartás

Kedves Vendégeink, örömmel értesítünk Benneteket arról, hogy éttermünk az előírások maximális betartásával, újra megnyitotta kapuit. 

Kedves Vendégeink, örömmel értesítünk Benneteket arról, hogy éttermünk az előírások maximális betartásával, újra megnyitotta kapuit.

Esküvők

Nincs szebb dolog annál, mintha eljön a nagy nap és két ember hivatalosan is összeköti az életét, éppen ezért számunkra nagyon fontos, hogy a házasságkötés utáni ebéd vagy vacsora felejthetetlen élmény legyen.

Éttermünkben lehetőség van arra, hogy komplex szolgáltatások keretein belül bonyolítsák le a nagy eseményhez tartozó rendezvényt!

A rendezvényekhez a következő termek állnak a rendelkezésükre:

1. Kisterem

Szűk körű családi rendezvények helszíne,  maximum 25 fő kapacitással. Mini esküvők és keresztelők tökéletes helyszíne. Egy terem, ami lehetőséget biztosít a meghitt ünnepléshez.

2. Nagyterem

30 - 50 fős rendezvények helyszíne. A tágas tér és a hatalmas ablakok miatt a legnépszerűbb termünk, mely közvetlen terasz kapcsolattal is rendelkezik. A terem a mérete miatt sokféle elrendezést tesz lehetővé, barátságos, natúr színei pedig minden színű esküvői dekorációhoz remekül illeszkedik. MIvel ez a terem teljesen elkülöníthető az étterem többi részétől, lehetőség van az étterem szempontjából nem teljesen zártkörű rendezvény megtarására is.

3. Terasz

Nyáron és jó idő esetén az esküvői fogadásokat a teraszunkon bonyolítjuk le, ami szintén ingyenesen áll majd a rendelkezésükre a rendezvény teljes időtartama alatt.

4. A Teljes Étterem (3 terem + terasz)

Abban az esetben, ha 50 főnél nagyobb létszámú esküvőt terveznek, az egész éttermet a rendelkezésükre bocsátjuk, hogy méltó körülményeket biztosítsunk az ünneplő vendégeink részére. Ebben az esetben az egyik termünkben táncteret, illetve gyereksarkot is biztosítunk.

Milyen típusú ebédeket / vacsorákat bonyolítunk le?

Éttermünkben a hagyományos tányérszervizes menün kívül vegyestálakat és svédasztalos vacsorákat is biztosítunk.

Fizetési módok

Hitelkártya, banki átutalás, Szép Kártya, Készpénz

Tudta e, hogy…

  • Éttermünk 5 perc sétára van a Benczúr utcai Házasságkötő teremtől és a környékünkön számtalan templom is megtalálható?
  • Nálunk nincs terembérleti díj, áraink minden költséget magukban foglalnak.
  • Nem csak zártkörű rendezvények lebonyolítását vállaljuk
  • Lehetőség van arra, hogy fényképészt, dj-t és virágdekorációt is rendeljen tőlünk.
  • Minden egyes rendezvénynél személyre szabott ajánlatot adunk, hogy minden az elképzeléseik szerint alakulhasson
  • A rendezvény lebonyolítása előtt próbavacsorára hívjuk Önöket, hogy megbizonyodhassanak a kiválasztott ételeink minőségéről és ízéről
  • Kiváló ár, érték arányú szolgáltatásokat nyújtunk!

 

Ajánlatkérés

Kövessen minket!

A megújult Platán

Egy helynek, ahová jó betérni, kellemes az atmoszférája és megbízható választéka kell, hogy legyen. Minöségbeli folyamatosságra van szükség; ha kitüzünk magunknak sztenderdeket, azt kutyakötelességünk tartani, hiszen ha ez ingadozna, magunknak és Önöknek okoznánk csalódást.

A magyaros ételek, barátságos kiszolgálás és a magas minöség az új vezetöségünk "ars poeticája" 2018. novembere óta, mióta átvették az étterem üzemeltetését. 

Ezt mondják rólunk 

Városligeti Fasor

Városligeti Fasor

Az ételek kiválóak,különleges ízvilág... A hazai és az olasz konyha remekei jelennek meg. A felszolgálás kitűnő,kedvesek,figyelmesek.. Mindenkinek ajánlani tudom..:)

Forrás: Tripadvisor

Rendezvény galéria

Fejlesztés és étterem marketing: SEETHALER