Ideiglenes zárva tartás

Kedves Vendégeink, örömmel értesítünk Benneteket arról, hogy éttermünk az előírások maximális betartásával, újra megnyitotta kapuit. 

Kedves Vendégeink, örömmel értesítünk Benneteket arról, hogy éttermünk az előírások maximális betartásával, újra megnyitotta kapuit.

Családi és baráti összejöveletek

Ha barátságos környezetet, kedves kiszolgálást és jó ár,- érték arányú éttermet keres, akkor jó hírünk van az Ön számára, A Platán Étteremben mindezt egy helyen fogja megtalálni.

Éttermünkben lehetőség van arra, hogy zökkenőmentesen bonyolítsák le családi és baráti eseményeiket, osztálytalálkozóikat. A létszám függvényében a Kis és Nagytermünk, felár nélkül áll majd a rendelkezésükre, jó idő esetén pedig a teraszon is asztalokat tudunk Önöknek biztosítani.

A születésnapi vagy egyéb köszöntéshez az étterem pedig fejenként egy pohár pezsgővel is hozzájárul.

A rendezvényekhez a következő termek állnak a rendelkezésükre:

1. Kisterem

Szűk körű családi rendezvények helszíne, maximum 25 fő kapacitással. Mini esküvők, keresztelők, osztálytalálkozók tökéletes helyszíne. Egy terem, ami lehetőséget biztosít a meghitt ünnepléshez vagy önfeledt bulizáshoz.

2. Nagyterem

30 - 50 fős rendezvények helyszíne. A tágas tér és a hatalmas ablakok miatt a legnépszerűbb termünk, mely közvetlen terasz kapcsolattal is rendelkezik. A terem a mérete miatt sokféle elrendezést tesz lehetővé, barátságos, natúr színei minden rendezvény típushoz kitűnőek. MIvel ez a terem teljesen elkülöníthető az étterem többi részétől, lehetőség van az étterem szempontjából nem teljesen zártkörű rendezvény lebonyolítására is.

3. Terasz

Nyáron és jó idő esetén a fogadásokat és a rendezvények egy részét a teraszunkon bonyolítjuk le, ami szintén ingyenesen áll majd a rendelkezésükre az együttlét teljes időtartama alatt.

4. A Teljes Étterem (3 terem + terasz)

Abban az esetben, ha 50 főnél nagyobb létszámú rendezvényt terveznek, az egész éttermet a rendelkezésükre bocsátjuk, hogy méltó körülményeket biztosítsunk az ünneplő vendégeink részére.

Milyen típusú ebédeket / vacsorákat bonyolítunk le?

Éttermünkben a hagyományos tányérszervizes menün kívül vegyestálakat és svédasztalos vacsorákat is biztosítunk.

Fizetési módok

Hitelkártya, banki átutalás, Szép Kártya, Készpénz

Tudta e, hogy…

  • Nálunk nincs terembérleti díj, áraink minden költséget magukban foglalnak.
  • Nem csak zártkörű rendezvények lebonyolítását vállaljuk
  • Lehetőség van arra, hogy fényképészt, dj-t és virágdekorációt is rendeljen tőlünk.
  • Minden egyes rendezvénynél személyre szabott ajánlatot adunk, hogy minden az elképzeléseik szerint alakulhasson
  • A rendezvény lebonyolítása előtt próbavacsorára hívjuk Önöket, hogy megbizonyodhassanak a kiválasztott ételeink minőségéről és ízéről
  • Kiváló ár, érték arányú szolgáltatásokat nyújtunk!

 

Ajánlatkérés

Kövessen minket!

A megújult Platán

Egy helynek, ahová jó betérni, kellemes az atmoszférája és megbízható választéka kell, hogy legyen. Minöségbeli folyamatosságra van szükség; ha kitüzünk magunknak sztenderdeket, azt kutyakötelességünk tartani, hiszen ha ez ingadozna, magunknak és Önöknek okoznánk csalódást.

A magyaros ételek, barátságos kiszolgálás és a magas minöség az új vezetöségünk "ars poeticája" 2018. novembere óta, mióta átvették az étterem üzemeltetését. 

Ezt mondják rólunk 

Városligeti Fasor

Városligeti Fasor

Az ételek kiválóak,különleges ízvilág... A hazai és az olasz konyha remekei jelennek meg. A felszolgálás kitűnő,kedvesek,figyelmesek.. Mindenkinek ajánlani tudom..:)

Forrás: Tripadvisor

Rendezvény galéria

Fejlesztés és étterem marketing: SEETHALER